home page
home page


 

Počela zabava u Vinski podrum Mazana-Jaska


20. travnja 2013 - Kizo Show

Zanima li vas kako bi zvučao Drago Mlinarec da je upao u Metallicu? Ili Johnny Štulić da je uspio upisati neku jazz akademiju? Želite vidjeti potpuno rasturanje gitare? Onda nikako nemojte propustiti ovaj nastup!

Poslušajte i što vam čovjek ima za reći. Razne se mudrosti tu čuju.

Inače, Kizo je legenda hrvatske muzičke scene - surađivao je s ljudima i sastavima kao što su Darko Rundek, EKV, Vlatko Stefanovski, Zabranjeno Pušenje, itd. A što svira? Svira sve što valja, sve što postoji i valja - bio to post-punk, bio to rock 70-tih, bio to indie, metal - svejedno. Iza sebe ima EKV tribute band, Pink Floyd tribute band, nekoliko autorskih bendova, a u svakom glavnu riječ vodi njegovo zaista virtuozno sviranje gitare.

Uz Kizu i Velikog bijelog slona, imamo i hostese iz Karlovačkog, fine cijene omiljenog piva iz susjednog grada i popratni materijal tako da ne sumnjamo da će vam ovo biti jedan od jačih izlazaka!

Borna se javio e-mailom. CITAT: "

Ne znam ide li ovaj mejl Kizotu ili nekom drugom, al moram reći da je Kizo najjebeniji svirač, virtuoz, carčina, kardinal, svetac kaj se muzike tiče.
Bio je nastup u Mazani u Jastrebarskom u subotu 13.4.2013. ja mislim, i to je bio najbolje i najepic nastup koji sam doživio. Nisam imal pojma ko ste vi, išao sam u mazanu onak bezveze na jednu pivu i da vidim kaj to je taj Veliki bijeli slon, uopće ne sluteći da će mi te noći se duša razdvojit od tijela na par sati. Išli smo ja i jedan frend samo, inače ide nas ekipa 5,6 gotovo svake subote uživat u najboljoj muziki u jaski i okolici, pa sam ja ekipi sutradan ispričao kako ste prejebeno svirali i jedva čekamo opet vas čut (odn. ja opet, oni prvi put), spremni smo ići i u zagreb i u karlovac, ak nebudete skoro u jaski opet nastupili (al dajte pliz dođite).
Bio sam na svakakvim kvalitetnim koncertima i nastupima, al ono kaj ste vi svirali je neusporedivo najbolje kaj su mi uši ikad čule. Ja nemogu opisat kak sam se ja osječal (a majkemi nisam bio ni pijan ni napušen), meni suza počela ić, osjećao sam kao u bestežinskom stanju, smiješak od uha do uha, opušten skroz, ono duševni mir, neznam kak to objasnit. tijelo mi je stajalo tamo na podu, a duša bila gore u stratosferi negde nemam pojma.
Molim Vas, recite jel planirate i kada opet u jasku? kad su vam sljedeći nastupi u Zg ili KA? na onoj internet stranici niš ne piše, zadnje su video iz veljače. Primijetio sam da je jedna cura snimala vaš nastup u mazani, pa me zanima jel možemo mi do tih snimaka? stvarno bi volio to vidit opet.

Lijep Pozdav :)

Borna iz Jaske

Primjedbe pišite na email: FANclub_kizo@yahoo.com
fotografirano digitalcem olympus c700UZ <non-professional>