home page
home page


 

 

18. ožujka 2005.
Kizo & Stampedo
BOOGALOO Club

ROCK CLUB
BOOGALOO - ROCK CLUB SUBOTOM

19.03.2005. St. Patrick Party
Ove subote 19.03. u rock clubu Boogaloo obilježavamo dan Svetog Patrika. Zaštitnik Iraca i dobre pive dovodi vam ove subote urnebesno veseli program – STAMPEDO i KIZO (Veliki bijeli slon). Najluđa zabava u gradu!

Legendarni i neuništivi Kizo dati će ovoj velikoj zabavi svoj doprinos. Veliki bijeli slon su band/projekt koji funkcionira u raznim varijantama i postavama, a specijalno za ovu priliku Kizi će se pridružiti jedan udaraljkaš.
Od Kize je sve moguće očekivati, a jedino što je sigurno jest dobra zabava.

BOOGALOO se i dalje trudi biti najveći i najjeftiniji rock klub u gradu pa vas tako ulaznica za koncert Stampeda i Kize uz veselog rock D.J.-a do ranih jutarnjih sati košta rockerskih 30 kuna. Početak od 21 sat.
Medijski pokrovitelji – Internet Monitor i Zagrebački radio
Molimo Vas da informaciju prenesete u medijima u kojima radite te da podržite Rock klub Boogaloo.

Sa portala www.muzika.hr
Lana Bunjevac
... Kao predgrupa Stampedu nastupio je Kizo. Baždarena na KSET-ovsko vrijeme, pojavila sam se u klubu već oko 22.15 što se pokazalo puno prerano jer su se osim mene tamo nalazile još samo cure koje rade na garderobi i redari. U sljedećih pola sata skupilo se još jedva nekih 10-ak ljudi, tako da je Kizo svoj set započeo pred doslovce desetero ljudi na podiju i još otprilike toliko za šankom. Ali nije se dao smesti i svirao je kao da je u najmanju ruku u prepunom CBGB's usred New Yorka. Ponešto svojih, kako ih on naziva, 'kompozicija', ponešto tuđih (Štulićeve "Usne vrele višnje" i "Klinček stoji pod oblakom"), pa onda par tema iz filmova i nakon što je nas malobrojne dobro nasmijao sa svojim šalama pukla mu je žica na gitari te je morao skratiti svoj nastup. ...opširnije

Ako ste kojim slučajem bili nazočni pišite na email: fanclub_kizo@yahoo.com